
Fast & food
Koncepty a návrhy prevádzok rýchleho občerstvenia:
Fastfood_model1 - Príklad dispozičného riešenia.pdf
Moderné a efektívne riešenia prevádzok rýchleho občerstvenia - príprava - prezentácia - predaj
KONCEPT PRÍPRAVY A PREDAJA CESTOVÍN
Rýchla príprava cestovín so sebou - Rýchla a dostupná príprava - Zdravé potraviny - Take away - Street food - Slow food

Kvalita - Rýchlosť - Spoľahlivosť
Koncept je kombináciou vysokokvalitných cestovín, omáčok a vín z najlepších surovín s profesionálnym predajným riešením, ktorý je na trhu vínimočný. Obsahuje vlastné obaly, oblečenie personálu a propagačný materiál.
Pracovná stanica je kompaktná a komplexná, obsahuje všetko vybavenie pre prevádzku: pracovisko na varenie a prípravu cestovín, chladiace priestory, zásobníky na omáčky, platne, mrazničku, drez, zásobník s vodou, generátor a zásobník energie,ak je potrebné, teda všetko pre samostatnú prevádzku.

Toto riešenie, ktoré je na trhu nové, je ideálne pre umiestnenie na obmedzenom priestore, čo zaručuje nízke náklady a vysokú efektívnosť. Nevyžaduje špeciálnu obsluhu, lebo všetko je automatizované najnovšou technológiou, ktorá zaručuje, že celý proces prípravy je jednoduchý a rýchly.
Koncept má tri alternatívy usporiadania:
- Pasta Shop/ Bufet na cestoviny
Základný koncept - kompaktná a komplexná pracovná stanica, plne vybavená pre prípravu cestovín pred zákazníkom, so štandardným nábytkom, resp. podľa riešenia vhodného pre konkrétny priestor.
Minimálny potrebný priestor je 20 m2.

- Pasta Corner/ Stánok na cestoviny (presuvný)
Základný koncept vybavený so strieškou a nápisom. Rovnaké usporiadanie ako predchádzajúca alternatíva - kompaktná a ucelená pracovná stanica, plne vybavená pre prípravu cestovín pred zákazníkmi, doplnená nádržkou na vodu a komínom. Vďaka kolieskam sa stánok ľahko presúva.
Jediná požiadavka pre zariadenie je prípojka na elektrinu pre 8 kW.

- Mobilný stánok na cestoviny
Toto je najlepšie riešenie a jediné na trhu pre prípravu cestovín "take-away pasta”. Vďaka kolieskam sa môže presúvať ako príves (pre oprávnenie min. "B"). Obsahuje generátor, nádržky na čistú a špinavú vodu, chladiaci priestor pre suroviny (cestoviny, omáčky, nápoje) a zásobu na prípravu 300 jedál.
Toto je jedinečný koncept. Len si predstavte, že môžete byť obslúžený na kúpalisku, lyžiarskom vleku, v blízkosti štadióna alebo kultúrneho podujatia len s nastavením ruky chutnou cestovinou, kedykoľvek!

Všetky typy pracovísk sú koncipované pre prípravu cestovín, tak že už nielen v tradičnej reštaurácii je možné pripraviť kvalitné cestoviny, ale aj v stálej, presuvnej alebo mobilnej prevádzke založenej na tom istom princípe ako štandardná prevádzka, je možné pripraviť cestoviny ako bežné jedlo (slow food) pre rýchle stravovanie, so sebou - "take away".
GRILOVACIE A PEKÁRSKE PREVÁDZKY

Pekáreň a predajňa cukrárskych a pekárskych výrobkov

Grilovacia stanica s obslužným a samoobslužným predajom

Prevádzka s mäsovými špecialitami

Gril a predajňa lahôdok

Gril v mäsiarskej prevádzke

Veľkokapacitná grilovacia prevádzka

Prevádzka s grilom a občerstvením

Grilovacia stanica - Space saver - Efektívne využitie priestoru

Systém fritovania Maxfry: Kvalita stúpa - Náklady klesajú.
Výhody na prvý pohľad :
- Predĺženie životnosti Vášho fritovacieho oleja
- Konštantná a zlepšená kvalita Vašich produktov
- Minimálizovanie objemu nezdravých zložiek
- Minimalizovanie usadenín na častiach fritézy
- Úplná kvalita kontroly
- Žiadna práca naviac