Strúhač na mozzarellu bol navrhnutý špeciálne pre profesionálne použitie. Má pevnú konštrukciu z nerezovej ocele a umožňuje spracovanie veľkých objemov produktu. Strúhadlo je vhodné pre každú pizzériu, ale aj pre každú reštauráciu v ktorej je mozzarella pevnou súčasťou ponúkaného menu.
Vybavenie:
- asynchrónny motor s tepelnou ochranou
- bezpečnostný mikrospínač uzáveru
- konštrukcia z nerezovej ocele
- prevodové ústrojenstvo v olejovej vani
- krájací kotúč Z7 pre Mozzarellu ako štandard
Doplnkové vybavenie:
- 2,5 mm krájací kotúč mäkkého syra
- 2 mm krájací kotúč na huby a cuketu
- 7 mm krájací kotúč na Mozzarellu
- 4 mm krájač julienne
Chcete byť informovaný o novinkách a výhodných ponukách?
Prihláste sa k odoberaniu.