Skôr ako začneme: nahliadnite do spracovania vašich osobných údajov

Ak navštívite stránku, ktorá zapisuje cookies, v počítači sa vám vytvorí malý textový súbor, ktorý sa uloží vo vašom prehliadači. Ak rovnakú stránku navštívite nabudúce, pripojíte sa vďaka nemu na web rýchlejšie. Náš web vám ponúkne relevantné informácie a bude sa vám pracovať jednoduchšie.

Súbory cookies používame najmä na anonymnú analýzu návštevnosti a vylepšovanie našich web stránok. Ak si nastavíte blokovanie zápisu cookies do vášho prehliadača, je možné, že web sa spomalí a niektoré jeho časti nemusia fungovať úplne korektne. Viac info k spracúvaniu cookies.

Gastroservis / Produkty / Technika / Chladenie / Šokové chladenie a mrazenie

Šokové chladenie a mrazenie

TECHNOLÓGIA

Šokové chladiče sú základné prístroje, ktoré umožňujú bezpečnú a vysokokvalitnú prípravu jedál. Dosiahnutie vnútornej teploty potraviny do -40°C v krátkom čase, šokové chladiče z našej ponuky zaručujú vysoký výkon a spoľahlivosť.

Rýchle zníženie teploty jadra potraviny (ochladenie z +90°C na +3°C/ 90 min.; zmrazenie z +90°C na -18 °C/ 240 min.) výrazne potláča rast mikroorganizmov a zachováva sviežosť a chuť potraviny nepriamym prúdením vzduchu.

 

ČO UMOŽŇUJE ŠOKOVÉ CHLADENIE A MRAZENIE? 

Zvýšenie bezpečnosti a hygieny:

-    Úplné zníženie riziko bakteriálnej kontaminácie

-    Hygiena a bezpečnosť pri príprave jedál

Zvýšenie kvality:

-    Vďaka šokovému chladeniu a šokovému mrazeniu zostanú kvalitatívne vlastnosti vašich produktov nezmenené niekoľko dní; žiarivá farba, dokonalý tvar, lákavá chuť, neodolateľná vôňa. Nepriame prúdenie vzduchu zaisťuje dokonale rovnomernú teplotu v komore a jemne pôsobí na produkt; ventilátory sa zastavia automaticky pri otvorení dverí, aby sa zabránilo vnikaniu vonkajšieho vzduchu do komory.

Úspora času:

-    Je možné zlepšiť organizáciu práce, skrátiť výrobný proces, pripraviť produkty vopred, rozšíriť sortiment produktov a zachovať dokonalé vlastnosti produktov a špecialít.

Zvýšenie hospodárnosti:

-    Umožňuje nakupovanie vo veľkoobchode zvýšené množstvo čerstvých surovín za výhodnejšie ceny

-    Zníženie množstva odpadu (krémy, múčniky a pod.)

-    Zlepšenie flexibility a organizácii pracovného času

  

                                                              

         CUKRÁRI     ZMRZLINA    GASTROPREVÁDZKY      PEKÁRI

 

ŠOKOVÉ  CH L A D E N I E                                         ŠOKOVÉ  M R A Z E N I E

blast-chilling-sokovechladenie               blast-freezing-sokove_mrazenie           

 

 


titulny obrazok9 -chladenie  kat

OBSAH:

1   … Chladiace a mraziace skrine

6   … Chladiace a mraziace stoly

13 … Chladiace nadstavby a vitríny 

21 … Chladničky barové, chladničky na nápoje 

27 … Šokery 

33 … Chladiace komory

35 … Príslušenstvo  

 





Späť na Chladenie

Prihlásenie do newslettera

Chcete byť informovaný o novinkách a výhodných ponukách?

Prihláste sa k odoberaniu.

Napíšte nám
+421 905 126 087