Šokové chladenie a mrazenie
TECHNOLÓGIA
Šokové chladiče sú základné prístroje, ktoré umožňujú bezpečnú a vysokokvalitnú prípravu jedál. Dosiahnutie vnútornej teploty potraviny do -40°C v krátkom čase, šokové chladiče z našej ponuky zaručujú vysoký výkon a spoľahlivosť.
Rýchle zníženie teploty jadra potraviny (ochladenie z +90°C na +3°C/ 90 min.; zmrazenie z +90°C na -18 °C/ 240 min.) výrazne potláča rast mikroorganizmov a zachováva sviežosť a chuť potraviny nepriamym prúdením vzduchu.
ČO UMOŽŇUJE ŠOKOVÉ CHLADENIE A MRAZENIE?
Zvýšenie bezpečnosti a hygieny:
- Úplné zníženie riziko bakteriálnej kontaminácie
- Hygiena a bezpečnosť pri príprave jedál
Zvýšenie kvality:
- Vďaka šokovému chladeniu a šokovému mrazeniu zostanú kvalitatívne vlastnosti vašich produktov nezmenené niekoľko dní; žiarivá farba, dokonalý tvar, lákavá chuť, neodolateľná vôňa. Nepriame prúdenie vzduchu zaisťuje dokonale rovnomernú teplotu v komore a jemne pôsobí na produkt; ventilátory sa zastavia automaticky pri otvorení dverí, aby sa zabránilo vnikaniu vonkajšieho vzduchu do komory.
Úspora času:
- Je možné zlepšiť organizáciu práce, skrátiť výrobný proces, pripraviť produkty vopred, rozšíriť sortiment produktov a zachovať dokonalé vlastnosti produktov a špecialít.
Zvýšenie hospodárnosti:
- Umožňuje nakupovanie vo veľkoobchode zvýšené množstvo čerstvých surovín za výhodnejšie ceny
- Zníženie množstva odpadu (krémy, múčniky a pod.)
- Zlepšenie flexibility a organizácii pracovného času
CUKRÁRI ZMRZLINA GASTROPREVÁDZKY PEKÁRI
ŠOKOVÉ CH L A D E N I E ŠOKOVÉ M R A Z E N I E
OBSAH:
1 … Chladiace a mraziace skrine
6 … Chladiace a mraziace stoly
13 … Chladiace nadstavby a vitríny
21 … Chladničky barové, chladničky na nápoje
27 … Šokery
33 … Chladiace komory
35 … Príslušenstvo
Späť na Chladenie