Gastroservis / Novinky / Blog / Moderná kuchyňa - Súbor prevádzok

Moderná kuchyňa - Súbor prevádzok

Projekt kuchyne – Termálne kúpele – Donautherme

Apríl 2024 

V kúpeľoch Donautherme v Ingolstadte je pre každého niečo: tí, ktorí uprednostňujú šport, si môžu zacvičiť vo  fitness, kým tí, ktorí si chcú oddýchnuť, nájdu pokoj v termálnych kúpeľoch, po ktorých nasleduje upokojujúca masáž. Ponúka sa aj energický rodinný čas – dobrodružný bazén sľubuje zábavu a akciu pre malých aj veľkých. Kuchyne je spestrená aj s free flow gastronómiou v zážitkovom bazéne, á la carte reštaurácia v saunovom svete a pool bare v nových termálnych kúpeľoch sa postarajú o chvíle kulinárskeho rozmaznávania.

Požiadavka:

• Kuchyňa mala obsluhovať tri stravovacie priestory, denne od 11:30 do 21:00. V špičkách navštívia kúpele Donautherme až 1200 návštevníkov.

• Nároky na kuchyňu sú vysoké: Jedlá v gastronómii Free Flow siahajú od hranolčekov cez párky, klobásky až po kuracie nugetky – a ponúka aj á la carte reštauráciu s variáciami šalátov, cestovín a steakových tanierov. Varný blok mal spĺňať požiadavky pestrej škály ponúkaných jedál.

• Varný ostrovček by mal byť rovnako výkonný ako robustný.

 Kuchyňa v kúpeľoch - Občerstvenie a varenie

Riešenie:

• Pre maximálny výkon si zákazník vybral rad System 850 s jednodielnym hygienickým vrchom.

• Varný blok má dve indukčné zóny, 4 fritézy, dve elektrické ohrádky na udržanie jedla v teple a štyri grilovacie platne s hladkými a ryhovanými doskami z nehrdzavejúcej ocele.

• Jednodielna hygienická doska modulárneho varného ostrova zaisťuje maximálnu čistotu a jednoduché čistenie.

• Flexibilita riešenia zaisťuje, že rôzne oblasti stravovania sú optimálne zásobené príslušným sortimentom jedál.

• Varný ostrov od Ambach je vďaka svojim hladkým povrchom, zaobleným hranám a spodným konštrukciám H3 dobrou voľbou aj do kuchyne kúpeľov z hľadiska jednoduchého čistenia a hygieny.

• Plánovanie a inštalácia varného ostrova prebiehala v úzkej spolupráci medzi dodávateľom a projektantmi a realizácia prebehla veľmi hladko.

Kuchyňa v kúpeľnom dome - raňajky - obed - večere 





Späť na Blog

Prihlásenie do newslettera

Chcete byť informovaný o novinkách a výhodných ponukách?

Prihláste sa k odoberaniu.

Napíšte nám
+421 905 126 087