Grilovanie
Výroba a predaj hamburgerov – Popis zariadení
GRILY NA DREVO A DREVENÉ UHLIE KOPA
Pre všetky moderné prevádzky, ktoré sa chcú odlišovať.
O krok bližšie k perfektnému grilu!
GRIL PARILLA
Výťahový gril argentínskeho typu
Gril Parilla bol skonštruovaný pre dlhú životnosť v drsnom prostredí komerčného využitia. Ohnisko je postavené z ohňovzdorných šamotových tehál. Tieto tehly tiež zabezpečujú akumuláciu tepla pre rovnomernú teplotu na grilovacej ploche. Nerezová oceľ je použitá v konštrukcii celého zariadenia pre zaistenie dlhej životnosti a stability.

Gril je skonštruovaný so zdvíhacím a sklopným grilovacím roštom, ktorý vám ponúka viacero možností grilovania. Rošt môžete jednoducho zdvihnúť alebo spustiť, aby ste zvýšili alebo znížili teplotu varenia. Správnym riadením vzdialenosti medzi jedlom a uhlím budete môcť vždy ľahko nájsť dokonalú teplotu, čo vám ušetrí premiestňovanie uhlia alebo čakanie na zníženie teploty.
Gril Parilla môže byť vybavený elektrickým rotačným grilom na grilovanie kurčiat, prasiatok atď. V tomto prípade môžete používať celé zariadenie ako rotačný gril, alebo kompletne ako bežný gril, alebo ich môžete rozdeliť v konfigurácii 50/50.
Rôzne prevedenia grilu PARILLA – stolové alebo s podstavcom môžete nájsť v našom katalógu .
Gril ROBATA
Gril japonského typu
Robata je dlhoročná japonská grilovacia tradícia, ktorej počiatky siahajú až k starovekým rybárom v severnom Japonsku. Títo si so sebou na loď brali debny so žeravým uhlím, aby si zohriali a ugrilovali ulovené ryby. Moderný gril Robata je typ grilu na drevené uhlie podľa vzoru týchto debničiek na uhlie. V japonských a ázijských kuchyniach sa grily Robata väčšinou používajú na grilovanie pred hosťami.
Gril Robata je skonštruovaný ako tank, aby vydržal každodenné profesionálne používanie. Je vybavený veľmi dobrou izoláciou, aby sa zabránilo prehriatiu vonkajších povrchov. Ohnisko je vybavené šamotovými tehlami pre akumuláciu tepla a dlhú životnosť. Ak by sa niekedy prepálili, dajú sa ľahko vymeniť bez potreby odborníka.
Vďaka svojej univerzálnosti je gril Robata veľmi vhodný pre všetky druhy kuchýň a všetky druhy grilovaných jedál. Rozloženie grilu Robata umožňuje využívať viac rôznych tepelných zón, ktoré možno použiť na grilovanie alebo ohrievanie pokrmov.
Stolová verzia s pracovnou stanicou pozostáva z dvoch bočných stolíkov a predného stola. Predný stôl je vybavený výrezom, do ktorého možno umiestniť GN nádoby a pracovnú dosku. Gril má viacúrovňový rám a kryt s farebnými dekoratívnymi panelmi. Vo vnútri krytu je zabezpečená cirkulácia vzduchu, aby sa zabránilo nadmernému zahrievaniu vonkajších povrchov.
Gril je dostupný ako stolová, kompaktná alebo mobilná verzia. Stolovú a kompaktnú verziu možno používať na existujúcom podstavci alebo na stole. Mobilnú verziu využijete všestranne v interiéri kuchyne, alebo v exteriéri na terase.
Grily HIBACHI a YAKITORI
Grily Hibachi a Yakitori sú štýlové stolové grily určené na občasné alebo každodenné použitie v kuchyni alebo pred zákazníkom. Ohnisko je oddelené od rámu, takže ich môžete umiestniť na nerezový stôl bez obáv, že nerezová oceľ pod grilom zožltne. Ohnisko je vyrobené z 5 mm ocele, ktorá zabezpečuje stabilnú teplotu grilovania a dlhú životnosť grilu v náročnom kuchynskom prostredí. Možno ich použiť s roštom alebo s vodorovnými podperami na grilovanie mäsa na špíze
Voliteľne si môžete zakúpiť nadstavbu v štýle Robata a mať možnosť grilovať vo viacerých vrstvách.
HIBACHI je malý gril s veľkým výkonom, určený na dlhodobé používanie v profesionálnej kuchyni. Tento stolový gril vám umožní pripravovať špízy alebo opekať steaky každý deň v roku. Steny s hrúbkou 5 mm poskytujú stabilnú teplotu pre opakovateľné výsledky. Spojenie medzi ohniskom a rámom tvoria len štyri skrutky. To zabraňuje prílišnému zahriatiu rámu. Vďaka krásnemu dizajnu je gril vhodný na otvorené grilovanie.
YAKITORI je väčším bratom grilu HIBACHI. Oproti grilu Hibachi má dvojnásobnú grilovaciu plochu a je tým pádom vhodný na prípravu špízov vo väčšom rozsahu, alebo väčších objemov mäsa a rýb. Rovnako ako pri grile Hibachi – steny s hrúbkou 5 mm poskytujú stabilnú teplotu pre opakovateľné výsledky. Spojenie medzi ohniskom a rámom tvoria štyri skrutky, čo zabraňuje prílišnému zahrievaniu rámu. Vďaka krásnemu dizajnu je takisto vhodný na otvorené grilovanie.
Objavte v katalógoch inovatívne, funkčné, kvalitné a všestranné riešenia
pre pečenie a grilovanie na dreve a drevenom uhlí.
GRILY NA DREVENÉ UHLIE PIRA
Získajte autentickú chuť grilovania ešte väčšiu šou pomocou PIRA BBQ-Combi LUX.
Gril na drevené uhlie PIRA BBQ COMBI LUX vám ponúka mnohé výhody:
- Bočné rošty sú zdvíhateľné a umožňujú nastavenie intenzity grilovania.
- Sú vybavené centrálnym ohrievacím stĺpom.
- Je to gril určený na umiestnenie na stenu, ale aj ako "ostrovný" typ, aby bol ľahko vystavený pohľadom zákazníka, a to je hlavné zameranie pri dizajne tohto grilu, pričom každý malý detail je navrhnutý pre zákazníkov. radosť a všestrannosť kuchára.



Gril PIRA COMBI LUX umožňuje nekonečné možnosti varenia a kombinácií:
– Štandardné tyčové grily
- Rotačný gril pre argentínske steakhouse alebo reštaurácie
- Rodizio, yakitori, sate ... špízy
- Kuracie špízy
- Doska na mriežku
A možnosť kombinovať všetky vyššie uvedené možnosti.
Video: Gril na drevené uhlie PIRA - BBQ Combi Lux
Viac informácií o ďalších produktoch PIRA si môžete prečítať tu:
PECE NA DREVO A DREVENÉ UHLIE
OBSAH:
1 … Plynové grily, panvice
8 … Grily na drevené uhlie
9 … Náradie
11 … Plynové ohrievače, ohrevné lampy na terasy
Späť na Fastfood