Kód produktu: 40234
Automatický výrobník zmrzliny Chef 5L Automatic i-Green je poloprofesionálny stolový stroj na zmrzlinu. Môžete v ňom spracovať až 1 kg (1,5L) zmesi za 20-25 minút, a to buď pomocou pevnej nerezovej nádoby, alebo praktickej vyberateľnej nerezovej nádoby s rukoväťou pre jednoduchšie vyberanie.
Stroj bol špeciálne vyvinutý pre reštaurácie a malé podniky, ktoré chcú do svojho portfólia zahrnúť výrobu domácej zmrzliny, ale majú obmedzený rozpočet a zároveň sa snažia o štandardy kvality. Chladiace a zmiešavacie systémy sú navrhnuté pre dlhé pracovné cykly. Vyrobený je z ocele a je vybavený režimom skladovania, ktorý umožňuje udržať zmrzlinu v stroji pri správnej teplote a konzistencii, pripravenú na podávanie.
Chef 5L Automatic i-Green sa dodáva s vyberateľnou miskou z nehrdzavejúcej ocele 18/10. Miešacia lopatka je tiež vyrobená z nehrdzavejúcej ocele 18/10 s odnímateľnými škrabkami pre zaistenie hygieny a pevnosti. Chladenie vzduchom. Odnímateľný napájací kábel.
Chef 5L Automatic i-Green zvýrazňuje je ekologický, efektívnejší, šetrí energiu a je šetrný k životnému prostrediu.
K dispozícii sú dva režimy prevádzky.
MANUÁLNY REŽIM:
V manuálnom režime má používateľ plnú kontrolu nad funkciami stroja. Elektronický systém riadi hustotu zmrzliny a zastaví lopatku, keď konzistencia tvrdne, zatiaľ čo kompresor stále pracuje. V tomto bode sa používateľ môže rozhodnúť, či stroj zastaví alebo prepne do režimu automatického ukladania.
AUTOMATICKÝ REŽIM:
V automatickom režime sú funkcie stroja plne riadené sofistikovaným elektronickým riadiacim systémom.
Jednoducho aktivujte prepínač úložiska. Výrobný cyklus sa spustí a keď bude mať zmrzlina správnu konzistenciu, aktivuje sa cyklus skladovania.
Špeciálny softvér dokáže spustiť a zastaviť miešaciu lopatku a kompresor v závislosti od hustoty ingrediencií, aby sa zachovala ideálna konzistencia na podávanie. Aby ste si vždy pochutnali na výbornej zmrzline, odporúčame skladovať zmrzlinu v stroji maximálne 8 hodín.
Niekoľko užitočných rád:
Na prípravu zmrzlín a sorbetov nedávajte viac ako 1 000 g zmesi, aby sa umožnilo správne zväčšenie objemu pri miešaní.
Zmes sa odporúča nalievať pri teplote od +10°C do +20°C. Vyššie teploty môžu tiež výrazne predĺžiť dobu spracovania. Pred zavedením zmesi do misky odporúčame spustiť cyklus predchladenia stlačením tlačidla kompresora 5 minút pred spustením výrobného cyklu.
Medzi prípravou odporúčame počkať asi 10 minút.
Viac informácií o strojoch na výrobu zmrzliny, ďalšie modely a príslušenstvo nájdete TU.