Príslušenstvo pre výdaj a servírovanie jedál
Šetrite životné prostredie
Pokročilá suchá technológia minimalizuje spotrebu energie v porovnaní s predchádzajúcimi elektrickými ohrievačmi jedál s nádobou na vodu a vyhrievacím telesom.
Dosiahne požadovanú teplotu ohrevu zo studeného stavu na horúci asi za 15 minút, ale využíva iba 400 wattov v porovnaní so starým spôsobom ohrevu, ktorý používa 900 wattov, čo znamená, že ušetríte viac ako polovicu elektrickej energie za rovnaké časové obdobie. Môžete udržať jedlo teplé a chutné a zároveň spotrebovať menej energie, čo má pozitívny vplyv na planétu bez kompromisov v kvalite.
Presná regulácia teploty
Každý vie, že ohrievače musia zostať horúce alebo dokonca udržiavať konzistentné teplo, ale pri používaní tradičných ohrievačov jedál - chafing-ov s pastami a pod. si nemôžete byť istí výškou teplptou ani jej rovnomernosťou. Digitálna regulácia teploty displeja vás upozorní na prvý pohľad.
Už žiadne starosti o hladinu vody
Tradičné ohrievače používajú horúcu vodu na udržanie teplého jedla. Nielen, že musíte počkať, kým sa voda zohreje, ale musíte tiež dávať pozor, aby nádoby na vodu nevyschli. Elimináciou potreby vody šetrí suchý ohrievač jedál bez vody pracovnú silu a vodu. Rozlúčte sa s chaotickým neustálym dopĺňaním vody spojeným s tradičnými ohrievačmi jedál.
Vývoj ohrievačov jedál – Popis
Čo je Chafing z nehrdzavejúcej ocele?
Chafing z nehrdzavejúcej ocele je typ servírovacej nádoby, ktorá sa používa na udržanie jedla v teple po dlhú dobu. Často sa používa na podávanie jedál pri cateringu, banketoch a večierkoch s relatívne dlhou dobou stolovania.
Preto je veľmi dôležitá odolnosť a jednoduchá údržba.
Prečo je nehrdzavejúca oceľ najlepším materiálom pre chafing?
Nehrdzavejúca oceľ dokáže splniť hlavné kritériá – hygienu, odolnosť a jednoduchú údržbu.
Nerezová oceľ je druh kovu, ktorý je známy svojou trvanlivosťou, tepelnou odolnosťou a odolnosťou voči korózii. Tiež sa ľahko čistí a udržiava. V hoteloch a zariadeniach, ktoré ponúkajú cateringové služby, ľahko nájdete súpravu bufetových jedál z nerezovej ocele. To vysvetľuje, prečo je obľúbenou voľbou pri podávaní jedál.
Okrem toho, že je nádoba na ohrev jedál z nehrdzavejúcej ocele praktická, môže byť aj veľmi štýlová.
SUCHÝ OHRIEVAČ JEDÁL – BEZ VODY
Jednoduchý. Užívateľsky prívetivý.
Suchý ohrievač jedál pre uloženie na pult alebo na zabudovanie do pultu s objemom 4 - 8,5-litra, bez vody s krytom z nerezovej ocele (model Kasa)
P O P I S – katalóg
Už žiadne starosti s vodou pri ohreve jedál.
Pokročilý hydraulický pánt s hladkým a spomaľovacím mechanizmom.
Zrkadlovo leštený povrch a kryt z nerezovej ocele s nádobou na potraviny z nerezovej ocele 304.
Veľké sklenené okno umožňuje kontrolu jedla bez otvárania krytu.
Digitálny ovládací panel na boku.
220-240 V AC, 50/60Hz, 400-476W
Certifikované CE.
OBSAH:
1 … Vozíky
7 … Cateringové, tepelnoizolačné nádoby
22 … Termosky
Späť na Výdaj jedál a nápojov