Gastroservis / Produkty / Technika / Výdaj jedál a nápojov / Výdaj a transport jedál

Výdaj a transport jedál

 

Našou prioritou je poskytovať zariadenia, systémy a riešenia, ktoré zvýšia efektivitu stravovacích služieb, aby bolo každé jedlo doručené v optimálnej teplote a aby bol každý klient absolútne spokojný. 

Dokonalé systémy výdaja a dodávky jedál je teraz na dosah ruky!

Spájame tím odborníkov na potraviny a inžinierov orientovaných na riešenia, ktorí rozumejú každodenným detailom.

Vyvíjame stravovacie systémy tak, aby vyhovovali klientom vo viacerých sektoroch, v zdravotníctve, v sociálnych službách, školstve aj v nápravných zariadeniach.  

Na každom jedle záleží. Nám, vám aj tomu, kto ho jedáva. Našou úlohou je urobiť všetko, čo je v našich silách, aby sme zabezpečili, že jedlo bude mať perfektnú teplotu a bude prezentovaný príťažlivým spôsobom.

Znie to jednoducho. Každý v potravinárskej prevádzke vie, že to tak nie je. To je dôvod, prečo sa venujeme každý deň pomoci odborníkom v oblasti stravovania splniť tento jedinečný cieľ. (Úspech je predsa len taký dobrý ako je posledné podávané jedlo). 

Výdajný vozík pre výdaj jedál Multigen - pre domovy sociálnych služieb 

Tabletové vozíky na distribúciu jedál

Tabletové vozíky na distribúciu a výdaj jedál

Naša flotila vozíkov pre podnosy je navrhnutá tak, aby bola efektívna, odolná a udržiavala jedlo pri optimálnej teplote.  

Viacdielne vozíky na prepravu a výdaj jedál

Výdajné viacdielne vozíky na servírovanie jedál

Vyvinuli sme samostatnú modelovú radu viacdielnych vozíkov s jednoduchým a ľahkým ovládaním pre hostesky, čím sme lepšie reagovali na rôzne požiadavky prevádzok.  

Podnosy a riad

Tablety a podnosy na výdaj jedál

Výber podnosov a výber riadu (porcelán, plast, papier, kombinácie) dokazuje, že najlepšie stolovanie sa nachádza v detailoch. Umožňuje to splnenie rôznych potrieb stravovania pacientov a kategórie stravovacích prevádzok.  

Linky na dávkovanie a porciovanie jedál

Bez ohľadu na konfiguráciu, každý prvok v linke našej súpravy uľahčuje prípravu pred distribúciou a servisom. Patria sem systémy na porciovanie jedla, mobilné dávkovače a bain-marie, ohrevné vane. 

Porcovanie jedál na dopravníkovom páse - Nemocnica - výdaj jedál   


Transportné vozíky na prepravu a distribúciu jedál – Popis

 Vozíky sú vhodné pre rozvoz jedál v nemocnici, domove sociálnych služieb, pre bankety, catering a pod. 

Zvažujte pri kúpe banketového vozíka: 

-    Uistite sa, že výrobok je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a materiálov vhodných pre styk s potravinami.
-    Kapacita výrobku by nemala byť nižšia ako požadovaná.
-    V súlade s typom podávaných potravín musí byť ohrievaný, chladený alebo neutrálny.
-    Kolesá vozíka by mali mať požadovanú kĺzavosť.
-    Obsluha a manipulácia s vozíkom by mala byť jednoduchá a ľahká.
-    Je vozík vyrobený v súlade s medzinárodnými normami pre použitie podnosov a vaničiek podľa medzinárodných noriem.
-    Uistite sa, že teplota vozíka je ovládateľná, lebo nie pre každé jedlo je vhodná rovnaká teplota.
-    Vyhrievané banketové vozíky môžu byť preferované pred klasickými vozíkmi, čím sa zabráni strate vlhkosti a teplote potravín.

 

Najpraktickejší vozík na prepravu jedál – Logico – Popis

Predstavujeme vám tabletový transportný vozík na podávanie vyhrievaných a chladených jedál "Logiko"

Jeden vozík, dve nezávislé komory a štyri dvere znamenajú pre transport jedál revolučný vývoj. Prvý pohľad na prepravný vozík jedál Logiko to objasňuje.

Vozík na distribúciu a rozvoz jedál a podnosov 

Pri bližšom preskúmaní si uvedomíte, že sa jedná o vozík, ktorý zásadne zlepší vaše činnosti.

Prečo špičková úroveň? Jednoducho lebo - teraz môžete dodávať teplé a studené jedlá v jednom vozíku bez kompromisov s požadovanou teplotou.
Vozík Logiko je ľahší a kratší ako ktorýkoľvek vozík vo svojej triede, prispôsobiteľný modelom izbovej služby, klinikám, v nemocniciach s dlhodobou starostlivosťou a je pripravený okamžite ovplyvniť rýchlosť služieb a spokojnosť s jedlom.

Skrátka, pátranie sa skončilo. Vaše riešenie je tu.

Vozík Logiko je najľahší a najkratší vozík (popis) na prevoz podnosov na jedlo. Konštrukcia obsahuje zabudovaný vzduchový konvekčný systém ohrevu a chladenia. S dvoma modelmi, štyrmi veľkosťami a ôsmimi kapacitami je navrhnutý špeciálne pre aplikácie Cook-Serve a izbové služby.

Logiko je k dispozícii v dvoch modeloch:

Logiko Uno – jedna samostatná komora 10, 12, 13 alebo 15 podnosov

Logiko Duo – dve nezávislé komory každá s dvomi dverami s 2 veľkosťami a 4 kapacitami – 20, 24, 26, 30 podnosov  

Výdajný vozík Multigen – (popis) je viacdielny vozík navrhnutý pre aplikácie Cook-Serve, Cook-Chill a Cook-Freeze. Odolná konštrukcia, jej funkčnosť a všestrannosť poskytujú okamžitú výhodu pre akýkoľvek stravovací systém.  

Vydajny_vozik_na_prepravu_jedal-pre_domovy_socialnych_sluzieb 

HACCP Monitoring – Monitorovanie vozíkov pri preprave jedál

Buďte v spojení, dodržiavajte a majte kontrolu nad svojou flotilou vozíkov na distribúciu jedál na jedinej platforme, nech ste kdekoľvek v budove. To je silná stránka BCloud, nášho monitorovacieho systému HACCP.

Naše zariadenia na doručovanie jedál boli prvé, ktoré používali integrovaný nástroj HACCP pre svoje zariadenia. V roku 1998 boli spustené H.I.T. (Informačná technológia HACCP) spolu s bezpapierovým snímaním teploty potravín. Táto technológia nielen pomohla efektívnejšie spravovať protokoly bezpečnosti potravín, ako je HACCP, ale tiež zlepšila dodržiavanie predpisov a kvalitu potravín v mieste poskytovania služieb. V roku 2005 bolo zdokonalené H.I.T. a predstavené BWise – najnovší monitorovací systém
v reálnom čase pre vozík na doručovanie jedla pomocou WIFI/LAN.
BCloud bol spustený v roku 2015 a dnes je v popredí monitorovania HACCP.

Monitorovanie HACCP poskytuje manažérom stravovacích služieb bezprecedentnú kontrolu nad ich zariadením. Jednoducho sa obsluhuje, ponúka rýchlosť a flexibilitu, ktorá pomáha šetriť čas a optimalizovať riadenie a dodávku potravín. 

 


Ohrevný vozík na prepravu jedál model GSBA – 6x2/1

 Transportný ohrevný vozík na prepravu jedálTransportný ohrevný vozík na prepravu jedál - 10xGN1/2

• Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele.
• Ovládanie digitálnym termostatom 0-90°.
• 4 kolieska, 2 s brzdou.
• Nastaviteľná výška políc.
• Korpus a dvere sú dvojstenné a izolované polyuretánom.
• Funkcia zvlhčovania s vyhrievaným dnom.
• Kapacita GN 2/1 -100 x 6 nádob.
• Teplota vody môže byť riadená nezávislým termostatom.
• Ventil na odvádzanie vody. 

Hmotnosť      :    106 kg
Rozmery         :    840 X 920 X 1090 mm
El. pripojenie  :    230 V/1,65 kW
Kapacita         :    6 ks  

 

Ohrevný vozík na prepravu jedál model GSBA – 12x2/1 

Transportný ohrevný vozík na prevoz jedál Transportný vozík na prepravu jedál s ohrevom

• Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele.
• Ovládanie digitálnym termostatom 0-90°.
• 4 kolieska, 2 s brzdou.
• Nastaviteľná výška políc.
• Korpus a dvere sú dvojstenné a izolované polyuretánom.
• Funkcia zvlhčovania s vyhrievaným dnom.
• Kapacita GN 2/1 -100 x 12 nádob.
• Teplota vody môže byť riadená nezávislým termostatom.
• Ventil na odvádzanie vody. 

Hmotnosť      :    153 kg
Rozmery         :    840 X 920 X 1780 mm
El. pripojenie  :    230 V/2,35 kW
Kapacita         :    12 ks  

Transportné ohrevné vozíky – Katalóg  


Dávkovače teplých jedál a nápojov  

Koncipovaný je ako pultový minibar, ktorý ponúka spotrebiteľom výber z 3 druhov polievok. Hustota polievky sa dá jednoducho upraviť prostredníctvom dotykového menu. Druhy polievok je možné obmieňať podľa ponuky.

Zariadenie obohacuje ponuku občerstvenia pre Vašich zamestnancov alebo zákazníkov.

Dávkovač teplých polievok je špeciálne vyrobený pre administratívu, čerpacie stanice PHM, servisné a výrobné dielne a iné prevádzky a pod.

Dostupné druhy v balení pre zásobníky sú rajčinová polievka, čínska rajčinová polievka, hubová polievka a kuracia polievka.

Druhy polievok je možné ľahko obmieňať. Dopĺňanie zásobníkov na polievku je jednoduché vďaka automatickému servisnému programu.

 

Jednoduchá obsluha. Stroj sa ľahko ovláda pomocou dotykového panelu. Dávkovač je vybavený snímačom umiestnenia šálky. Tým sa zabráni plytvaniu a kontaminácii odkvapu. Jednoduchá údržba vďaka servisnému programu.

polievky_pre_zasobnik

S polievkou z MINIBARU máte k dispozícii občerstvenie pre Vašich zamestnancov alebo zákazníkov.

-    Jednoduché dopĺňanie zásobníkov
-    Automatický servisný program
-    Jednoduchá obsluha
-    Voľba hustoty polievky tlačidlom
-    Snímač šálky
-    Jednoduchá údržba

 

Rozmery : 461x310x594 cm (šxhxv)
Hmotnosť : 24,5 kg
Zásobníky : 3
Výkon : 100 porcií/h
Pripojenie na vodu: 3/4"; bojler 1,75L
El.pripojenie : 2,0kW/230V/50H
Čelný panel : LED osvetlenie
Exkluzívny platobný systém pre samoobslužnú prevádzku

polievkovy_minibar-zasobnik-na-polievky

polievka-hubova-pre-zasobník

 

MODULÁRNA ZOSTAVA MINIBARU - PODĽA VÝBERU

Chutná polievka - MINIBAR SOUP

Osvieženie kávou - MINIBAR ESPRESSO

Doplnenie energie čokoládou - MINIBAR CHOCO

minibar-modulovy-polievka-kava-cokolada


Termonádoby a Termoboxy pre chladené a teplé jedlá  

Nádoby na prepravu potravín vyrobené z odolného plastu – modelová rada blu line.

Individuálne riešenie pre profesionálnu mobilnú distribúciu potravín. Nový stohovateľný a rolovateľný systém blu’mobil 104 GN ponúka dokonalú mobilitu a prispôsobivosť individuálnym požiadavkám distribúcie studených a teplých jedál.

Nízka hmotnosť a ergonomické rukoväte boxov umožňujú jednoduchú manipuláciu a plynulý pracovný tok. Všetky jednotlivé komponenty je možné vybrať bez použitia náradia, čo umožňuje hygienické čistenie všetkých komponentov v krátkom čase.

Chránené striebrom

Použitie striebra, drahého kovu, v našich systémoch blu'line stanovuje najvyšší štandard a spĺňa najvyššie možné hygienické požiadavky. Sú vyrobené z vysoko kvalitného nárazuvzdorného polypropylénu s malým podielom strieborného zeolitu. Jemne rozptýlené striebro nepretržite uvoľňuje kladne nabité ióny. Tieto ióny striebra majú trojitú funkciu inhibície choroboplodných zárodkov:

1.    Inhibujú plesne a baktérie
2.    Zabraňujú množeniu plesní a baktérií
3.    Znižujú ich schopnosť kolonizovať povrchy

Striebro sa nenanáša vo forme náteru, ale je rozptýlené po celom materiáli tvoriacom produkty blu'line. To si zachováva svoje antimikrobiálne účinky po celé desaťročia – aj keď je povrch poškriabaný.

Termoporty-Hygiena-Test 

 

Všestranný systém pre profesionálnu distribúciu jedál pre jedálne, nemocnice a stravovacie zariadenia.
Práve táto všestrannosť robí z inovatívnej série blu’box jeden z popredných systémov v oblasti prepravy potravín.

termonadoby-transport-jedal-blubox

- Dostupné v troch prepravných veľkostiach:
   blu’box 13, blu’box 26 a blu’box 52
- Vhodné pre EN a GN kontajnery
- Modulárny systém pre absolútnu flexibilitu
- Použiteľné ako pasívny alebo aktívny systém
- Vhodné na prepravu za tepla aj za studena
- Správna preprava potravín a nápojov
- Vhodné do umývačky riadu, hygienicky čistiteľné
- Veľa náhradných a nadstavbových dielov pre široké spektrum aplikácií (ohrievanie cirkulovaným vzduchom,
  chladiaca batéria, ohrevný meč, ...)
- Veľmi pevný a odolný materiál 

Termonádoby-Preprava-jedal

 

Nádoby blu’box na prepravu potravín série SMART 

Termonadoby na jedla - Smart

- Vhodné pre všetky komerčné kuchyne, nemocnice, jedálne a stravovacie zariadenia
- Odoláva teplotám do 90°C
- Pasívny systém
- Dostupné v troch prepravných veľkostiach – blu’box SMART 13, blu’box SMART 26 a blu’box SMART 52
- Dostupné ako štandardná alebo eko verzia
- Vhodné do umývačky riadu, hygienické na čistenie
- Veľmi pevný a odolný materiál

Séria blu'box SMART vám zaručí osvedčenú kvalitu pri znížených investičných nákladoch.

Termonádoby a termoboxy Smart – Popis


      Stúpanie teploty chladeného produktu                                Klesanie teploty teplého produktu

Teplota chladeneho termoboxu             Teplota ohrevneho termoboxu

 

Nádoby na prepravu nápojov blu’therm

Termonadoby na napoje 

Izolované nádoby na nápoje pre catering a komerčnú kuchyňu. Nové nápojové termonádoby blu’line sú na trhu jedinečné vďaka svojim vysokokvalitným materiálom a kompaktnej konštrukcii, ako aj inovatívnemu dizajnu.

- Nádoba má množstvo funkcií
- Absolútne tesné spojenie medzi výtokovou hlavou a nádobou
- Rozsah teplôt od -20°C do +100°C
- Dostupné s odkvapkávacou miskou a bez nej
- Vysokokvalitný a proti nárazom chránený výtok s bajonetovým uzáverom
- Vložené a ľahko odstrániteľné tesnenie
- Stohovateľné na všetky termonádoby blu'box

 

Podnosy a tablety na prepravu potravín – Popis

Aktívne a pasívne podnosy na prepravu potravín. Vynikajúca izolácia a tepelné oddelenie medzi horúcimi a studenými oblasťami zaisťujú, že jedlo zostane teplé a studené niekoľko hodín.

Vhodné na rozvoz jedál v budove aj pre rozvoz (napr. jedlá vo vozíkoch).

Tablety na jedla             Podnosy na jedlá

Tablety - podnosy na vydaj jedal 

Termoporty a termonádoby TERMOBOX z EPP

Nárazuvzdorné a vybavené najlepšími izolačnými vlastnosťami ponúkajú tie najlepšie podmienky na prepravu vašich potravín. Či už v cateringu, donáškovej službe, pizzerii, cukrárni alebo mäsiarstve – tu nájdete ten správny prepravný box. Zistite viac o THERMOBOX!

THERMOBOX Eco – Popis

Termobox-Ulozenie-Nadoby-alternativa             Termobox-usporiadanie-nadob

THERMOBOX Premium – Popis

THERMOBOX s čelným otvorom sú robustné a praktické. Odľahčené časti vyrobené z materiálu EPP sú veľmi robustné a znesú veľa. Dvere s antikorovým zámkom sa zatvárajú obzvlášť tesne a dajú sa ľahko znova otvoriť. Postranné úchopové lišty značne uľahčujú manipuláciu a prepravu.

THERMOBOX pre cukrárov – Katalóg

Termoboxy-pre-cukrarov 


 


 

titulny obrazok10 -termoboxy, regále, vozíky kat

OBSAH:

1   … Vozíky

7   … Cateringové, tepelnoizolačné nádoby

22 … Termosky  





Späť na Výdaj jedál a nápojov

Prihlásenie do newslettera

Chcete byť informovaný o novinkách a výhodných ponukách?

Prihláste sa k odoberaniu.

Napíšte nám
+421 905 126 087